Resultaten voor geldschieter

geldschieter
De geldschieter en de burger, anoniem, 1700 - 1800 - Rijksmuseum.
De geldschieter en de burger. Gedrukt linksboven op blad met drie andere voorstellingen. Twee mannen, links de geldschieter met een vos met een vogel in de bek en rechts de burger met een hond. 1550 - 1600 en/of 1700 - 1800.
ademar.nl
geldschieter - WikiWoordenboek.
Hij kon daarvoor geen geldschieter vinden. Duits: Geldgeber de m. Engels: money lender en. Spaans: prestador es m. Het woord geldschieter staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd geldschieter" herkend door.:
geldschieter
Bergman om tafel met geldschieter - Zorgvisie.
Tweet op Twitter. Bergman om tafel met geldschieter. Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's. Bergman Clinics voldoet niet meer aan de financiële spelregels die met huisbankier Rabobank zijn afgesproken.
De boer en de geldschieter Wikipedia.
Een boer wordt uitgeknepen door zijn geldschieter, ook bij een goede oogst blijft hij arm. De boer gaat naar de geldschieter en zegt dat je uit een steen geen water kan persen, hij wil weten hoe je rijk worden kunt.
Wat is de betekenis van geldschieter.
iemand die zich voor zijn beroep bezighoudt met het uitlenen van geldbedragen; iemand die een ander geld leent; iemand die een ander geld uitleent; iemand die geld voorschiet; ook: bedrijf dat of financiële instelling die geld uitleent; bedrijf dat of financiële instelling die een lening verstrekt. geldschieter - Zelfstandignaamwoord 1.
Geldschieter - 4 definities - Encyclo.
de geldschieter zelfst.naamw. m Uitspraak: ˈxɛltsxitər Verbuigingen: geldschieters meerv iemand die anderen grote bedragen geld leent Synoniem: financier copy Kernerman Dictionaries. Synoniemenfinancier geldgever suikeroom 2 definiti. Gevonden op https://www.woorden.org/woord/geldschieter.: 1 Belegger 2 Faiseur 3 Financier 4 Geldgever 5 Janoom 6 Sponsor 7 Suikeroom.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: geldschieter. g e ld schie ter de; m/v/x; meervoud: geldschieters 1 iem. die geld uitleent; financier. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Puzzelwoordenboek geldschieter.
Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen.Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Een, Gasselterboerveenschemond of Muggen. Ook in de database. Geldschieter op aandelen 1. Geldschieter voor kunstenaars 1.
Geldschieter trekt stekker uit marathonploeg Bergsma Schaatsen Telegraaf.nl.
Royal A-ware is als geldschieter en naamgever van het vrouwen en mannenteam gestopt. Het bedrijf was vijf jaar aan de formatie van Anema verbonden. We, hebben de marathonschaatsploeg met volle overtuiging ondersteund, liet topman Jan Anker namens de afgezwaaide hoofdsponsor weten.

Contacteer ons