Resultaten voor geldschieter

geldschieter
geldschieter - WikiWoordenboek.
Hij kon daarvoor geen geldschieter vinden. Duits: Geldgeber de m. Engels: money lender en. Spaans: prestador es m. Het woord geldschieter staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd geldschieter" herkend door.:
geldschieter
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: geldschieter. g e ld schie ter de; m/v/x; meervoud: geldschieters 1 iem. die geld uitleent; financier. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
geldschieter
Verenigingen weten geldschieter te vinden - Erasmus Magazine.
Verenigingen weten geldschieter te vinden. 01-04-2009 leestijd 2 minuten. Deel via WhatsApp. Dit jaar is Rotterdam Jongerenhoofdstad van Europa. In het project Your World kunnen jongeren een financiering tot 2500 euro aanvragen voor een goed idee. Studenten- en studieverenigingen in Rotterdam stuurden al regelmatig met succes hun plannen in.
geldschieter
Wat is de betekenis van geldschieter.
iemand die zich voor zijn beroep bezighoudt met het uitlenen van geldbedragen; iemand die een ander geld leent; iemand die een ander geld uitleent; iemand die geld voorschiet; ook: bedrijf dat of financiële instelling die geld uitleent; bedrijf dat of financiële instelling die een lening verstrekt. geldschieter - Zelfstandignaamwoord 1.
De boer en de geldschieter Wikipedia.
Een boer wordt uitgeknepen door zijn geldschieter, ook bij een goede oogst blijft hij arm. De boer gaat naar de geldschieter en zegt dat je uit een steen geen water kan persen, hij wil weten hoe je rijk worden kunt.
geldschieter Vertaling naar Russisch voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Niet echt iets voor een geldschieter om zijn kamers onbeheerd achter te laten." Christian Kelly, durfkapitalist en geldschieter voor de slechteriken., Blijkbaar was er een geldschieter die makkelijk geld leende voor alles." Voor een visum heb je een geldschieter nodig.,
Geldschieter nodig? 'Er' zijn meer startups naar de klote geholpen door investeerders dan door ondernemers.
Zo begon Wesselink met een compagnon ooit een bedrijf in babyvoeding, maar eindigden ze met een bedrijf in groene energie. Voor zon draai, pivot in startupjargon, heb je als investeerder een sterke maag nodig. Veel geldschieters hebben niet het geduld of de ervaring om hier mee om te gaan.
Puzzelwoordenboek Woordenboek.NU Aanvraag zoeken.
Deze in opspraak geraakte geldschieter had beter in eigen land kunnen blijven 47544., Plaats van de puzzel.: 02 december 2018 2035.: opspraak, geraakte, geldschieter, had, beter, eigen, land, kunnen, blijven. Maar hij gaat gauw weer terug Anoniem. Iets met sinterklaass?
Geldschieter - 4 definities - Encyclo.
de geldschieter zelfst.naamw. m Uitspraak: ˈxɛltsxitər Verbuigingen: geldschieters meerv iemand die anderen grote bedragen geld leent Synoniem: financier copy Kernerman Dictionaries. Synoniemenfinancier geldgever suikeroom 2 definiti. Gevonden op https://www.woorden.org/woord/geldschieter.: 1 Belegger 2 Faiseur 3 Financier 4 Geldgever 5 Janoom 6 Sponsor 7 Suikeroom.

Contacteer ons