Resultaten voor inkoop goud en zilver

inkoop goud en zilver
Oud goud inleveren Kaptijn Online.
Oud goud inleveren. Veel mensen hebben nog wel eens oude gouden sieraden of munten liggen. Bijvoorbeeld ergens achter in een laatje weg geschoven, maar men weet vaak niet dat dit meer geld op levert dan je zou denken. Oud goud kan echt veel geld waard zijn. Verkopen voor cash geld is natuurlijk altijd mogelijk. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er een nieuw sieraad van te kopen of juist een nieuw sieraad van te laten máken. We krijgen in onze winkels in Emmeloord, Kampen, en op Urk vaak vragen over oude en vaak kapotte sieraden. Niet iedereen weet dat dit veel waard kan zijn en dat er verschillende mogelijkheden zijn. Kom gewoon eens vrijblijvend langs en laat u adviseren of een waardebepaling doet wat u er aan cash voor terug zou krijgen. Een nieuwe aankoop doen van de waarde van uw oude goud. Natuurlijk is het mogelijk om uw goud, zilver of oude munten bij ons in te leveren en hiervoor een nieuw sieraad of horloge uit te zoeken.
inkoop goud en zilver
Goud Inkoop Winschoten - Argentax Edelmetaal.
Na een opleiding als juwelier aan de Vakschool in Schoonhoven behaalt Jan Free de vakbekwaamheid toetst als taxateur in 1993 en wordt beëdigd als taxateur in goud, zilver en juwelen en treed toe tot de orde van beëdigde taxateurs in goud en zilver. In 2003 volgt internationale certificering als valuer, apraisser in jewelry, gold and silverware. 20200, Expiry Date 10-03-2019 Lid Federatie TMV. Met kennis en ervaring een vakman in hart en nieren. Argentax edelmetaal is een kleine organisatie met korte lijnen dankzij een groot netwerk van professionals. Aan- en verkoop is core business. Taxeren en adviseren onze passie. Argentax Edelmetaal verleent diensten op een breed gebied. Als het gaat om verkopen, beleggen, taxeren of advies.;
google tag account
Inkoop Goud Zilver - Blinqz Goudinkooppunt.
Inkoop Goud Zilver. Inkoop Goud Zilver. Iedereen weet dat goud en zilver geld waard zijn. Wat veel mensen echter niet weten, is dat wat die paar oude kettinkjes, armbandjes, ringen en oorbellen waard zijn die al jaren in het nachtkastje liggen zonder gedragen te worden.
Zilver, goud edelmetaal info. Kopen verkopen fysiek goud zilver.
Als enige website tonen wij onze bezoekers de real time intrinsieke waarde van alle courante baren en munten van de 4 bekendste edelmetalen Goud, Zilver, Platina Palladium. Vanzelfsprekend ontvangt u bij de verkoop aan een handelaar wat minder en betaalt u bij aankoop een premie bovenop de intrinsieke waarde, vermeerderd met het BTW tarief over alle metalen behalve goud.
Goud inkoop Enschede. Het beste adres in de regio.
- Inkoop sieraden juwelen van goud en zilver. - Inkoop oud goud sloopgoud. - Inkoop munten en penningen van goud en zilver. - Inkoop voorwerpen van goud en zilver. - Inkoop baren fijngoud goudbaren. - Inkoop horloges uurwerken van goud en zilver.
Alexander Edelmetaal Alkmaar en Hoorn - Home.
100 - 250 gram. 250 - 500 gram. € 18,10, € 18,30, € 18,40., € 28,25, € 28,55, € 28,70., € 36,20, € 36,60, € 36,80, 20 karaat. € 40,20, € 40,65, € 40,85., € 44,20, € 44,70, € 44,90., € 50,85, € 51,10, € 51,50., Er zijn geen verborgen kosten, de genoemde prijzen krijgt u gewoon uitbetaald. Goud wordt bij inname, in uw bijzijn gewogen op een geijkte weegschaal en gecontroleerd op echtheid. Taxeren is kosteloos en vrijblijvend. Koerswijzigingen en/of typefouten voorbehouden. Voor de actuele zilverprijzen kunt u contact met ons opnemen. Per kilo fijn zilver. Alexander Edelmetaal is ook erg aktief in de munthandel.waneer u bij ons aankomt met uw muntenpartij collectie dan krijgt u niet alleen de goud of zilverkoers maar ook de verzamelwaarde die op dat moment in de munthandel geld. Ook kunt u uw buitenlandse munten en oude nederlandse bankbiljetten bij ons aanbieden. Inkoop, Verkoop, Inkoper, Verkoper, Goud, Zilver, oud goud, oude sieraden, Munthandelaar, Edelsmid, Juwelier, Goudinkoper, Erfenis, Sieraden, Juwelen, Munten, Baren, Koningsketting, Krap bij kas.,
Goldfields Edelmetalen - Inkoop Inkoop van goud, sieraden, zilver en horloges.
Inkoop van uw oude goud, zilver, juwelen of overige sieraden. Naast uw gouden of zilveren sieraden, munten of tandengoud zijn ook horloges welkom. Ook zijn wij geinteresseerd in stalen merkhorloges. Laat u deze eens door ons beoordelen en een vrijblijvende bieding uitbrengen!
Pandhuis Leeuwarden Home.
GOUD INKOOP EN VERPANDEN VAN GOEDEREN. Hoogste prijs garantie goud en zilver inkoop. Al jaren een vertrouwd adres in Leeuwarden met een zeer goede naam als het gaat om de verkoop van uw goud, zilver of sloopgoud. Wij geven op het moment zeer hoge prijzen voor uw goud, sloopgoud of zilver. Ga gerust eerst ergens anders uw goud aanbieden en kom dan bij ons, dan zult u zien dat wij een zeer hoge prijs geven. Te koop gevraagd: goud, sieraden, gouden tientjes en andere gouden munten, sloopgoud, sloopzilver goudbaren, Tandengoud, zilverbaren, zilveren guldens, rijksdaalders, tientjes enz. Hoge prijzen voor Billion Coins. Voor beleggingsmunten oa Maple, Leaf Eagles Kookaburra Andorra, Eagle Wiener, Philharmoniker, Panda Koala, en alle andere soorten bellegings munten geven wij minimaal de spotprijs 10 Ook voor 1 Ounce zilverbaartjes en baartjes tot 100 Gram geven wij de spotprijs 10 Wij berekenenu geen aanvullende kosten als: toets - administratiekosten, etc. De waardebepaling van uw goederen is geheel vrijblijvend en gratis. Goederen worden getest en gewogen in uw bijzijn. Wij betalenu netto uit per gram goud excl.
Goud Inkoop Echt.
Ook om het gewicht van uw goud en zilver te bepalen gebruiken wij een geijkte weegschaal om de juiste waarde om uw goud of zilver inkoop te bepalen. Ga naar ons contactformulier om direct een aanvraag voor de vrijblijvende taxatie te doen.

Contacteer ons