Resultaten voor onafhankelijke schatter woning

onafhankelijke schatter woning
onafhankelijke schatter woning
De markt evolueert constant, er is al jaren een sterke stijging maar hoe is het vandaag? Niet alle woningen stijgen en verkopen, er zijn er veel die te duur staan en niet weg geraken. Dagelijks komen wij in contact met kopers die onze mening vragen en beseffen dat de woning onder de marktprijs wordt aangeboden waarop ze onmiddellijk toeslaan, pech voor de eigenaar maar winst voor de koper. Bij vastgoed-schatten.be zijn wij onafhankelijk en schatten in opdracht van de persoon die ons betaalt. Enkel onze opdrachtgever kent het resultaat van onze schatting. Een juiste schatting is van groot belang en kost 79 Euro btw inclusief. U krijgt onmiddellijk het resultaat van de schatting op papier en wij leggen u uit hoe wij aan die prijs komen, op dat ogenblik worden wij ook betaald. U krijgt een ingevuld document op 2 bladzijden ter plaatse waarop alle belangrijke gegevens van het geschatte goed in detail beschreven zijn. Let op wij zijn geen beëdigde" schatters" maar wij zijn commerciële schatters en daarom meer dan de helft goedkoper. De beëdigde" schatter" zal wel op hetzelfde bedrag uitkomen, dat kan ook moeilijk anders, maar wij zijn onafhankelijk en werken voor iedereen.
SCHATTINGEN THopo Zottegem.
Op die manier kan je bijvoorbeeld na het afhandelen van een erfenis niet voor een onaangename fiscale verrassing komen te staan. Wil je graag een beroep doen op een onafhankelijke schatting van THopo? Neem dan contact op voor een offerte. Lees meer
getreuer.nl
Schatting van vastgoed bij een overlijden: wie doet het beter? - Jubel.
U kunt dit concreet doen door het formulier Aanvraag van een bindende schatting van een onroerend goed voor de aangifte van een nalatenschap in te vullen en dit vervolgens te uploaden via het portaal fiscaliteit op de website van de Vlaamse Belastingdienst. De schatter kan het mogelijkerwijs nuttig vinden om ter plaatse een bezoek te brengen.
onafhankelijke schatter woning
Onafhankelijke schatting of vastgoedbemiddeling landmetersmolders.be.
Onafhankelijke schatting of vastgoedbemiddeling. Landmeting, vastgoedexpertise en advies. Onafhankelijke schatting of vastgoedbemiddeling. Plaatsbeschrijving bij verhuur of werken. Bouwassistentie voor architect, aannemer en particulier - opmaak van regularisatiedossiers. Landmeting, vastgoedexpertise en advies. Onafhankelijke schatting of vastgoedbemiddeling. Plaatsbeschrijving bij verhuur of werken.
hendriks.nl
Beëdigd Schatter Erkend Schatter-Expert Schat Mijn Huis Schat Mijn Huis.
Samen met u kijken we voor een gepaste datum, we streven ernaar om binnen een zeer korte termijn bij u langs te komen. Tijdens de afspraak met onze schatter-expert zullen er verschillende technische vragen gesteld worden, nadat de technische fiche overlopen is zal de schatter de volledige woning opmeten.
onafhankelijke schatter woning
Schattingen - Landmeter Peter Geerts.
Men kan deze waarde laten schatten door een onafhankelijke deskundige. Meestal gaat het dan over de normale verkoopwaarde, ook de venale waarde genoemd. Dit is de prijs die een normale koper in normale omstandigheden voor het goed wil betalen. Vele mensen kopen of verkopen maar een maal in hun leven een woning of grond.
onafhankelijke schatter woning
Informatie voor erkende schatters-experten Vlaanderen.be.
Zij maken een schattingsverslag op dat aan een aantal formele eisen en eisen op vlak van kwaliteit moet voldoen. De Vlaamse Belastingdienst zal deze schatting aanvaarden als een realistische waarde in het kader van die nalatenschap, op voorwaarde dat de schatter de regels heeft gerespecteerd.
ademar.nl
Aankoopprocedure van vastgoed als belegging - Tips, inzichten en advies.
In de praktijk gebeurt het meer dan eens dat de waardebepaling die voortvloeit uit het schattingsverslag afwijkt van de verkoopprijs. Zo kan het zijn dat de taxatie lager uitvalt en dat de onafhankelijke expert dus stelt dat het pand minder waard is dan de vooropgestelde verkoopprijs. Indien een onafhankelijke schatter een waarde bepaalt die onder de verkoopprijs ligt, dan dient u niet te panikeren.
franksweegersmakelaardij.nl
Expertise First-Estate.
Het opmaken van een plaatsbeschrijving is een verplichting voor verhuurder en huurder en gebeurt voor gezamelijke rekening. Deze plaatsbeschrijving dient opgesteld te worden voor de huurder de woning betrekt of binnen de eerste maand van de bewoning. Het document wordt bij de geschreven huurovereenkomst gevoegd. Beide dienen binnen de twee maanden geregistreerd te worden. De venale waarde, verkoopwaarde uit de hand, of veilbare waarde van een goed is de waarde die ieder redelijk mens wil betalen voor dat goed als het op de markt wordt aangeboden. Bij de bepaling van deze waarde wordt rekening gehouden met de aard en bestemming van het goed en met de vastgoedmarkt van de streek. Iedereen die een onroerend goed verkopen wil, doet er goed aan de hulp in te roepen van een vastgoedexpert voor de uitvoering van een onafhankelijke schatting.
Contact.
expert- schatter.be Kris Van den Steen 2006 - 2010 Alle rechten voorbehouden. Kris Van den Steen. Onafhankelijk expert- schatter. Voor alle inlichtingen.: Kris Van den Steen. Expert- schatter O.G. Migrostraat 68 - 9200 Dendermonde. Bel: 052 - 42 21 38.

Contacteer ons